Zijn Er Diëten Die Zijn Zo Goed Als NutriSystem, Maar Zijn Goedkoper?

Please complete the required fields.
Gisteren ontving ik een email van een vrouw die me vertelde dat ze graag veel aspecten van dit dieet, maar ze was te proberen het beter te doen op de prijs. Specifiek, ze wilde weten “is er een dieet dat zo goed als NutriSystem met veel goede voedingsmiddelen te kiezen die goedkoper zijn of minder kosten?” Ik zal je vertellen hoe ik beantwoord deze vraag in het volgende artikel.

Diëten Vergelijkbaar met NutriSystem: Veel mensen beseffen het niet, maar NutriSystem combineert veel van de kenmerken van veel populaire diëten.

nutrisystem

Het is laag in calorieën (zoals weight watchers.) Het is laag in koolhydraten (zoals Atkins en South Beach.) Het is hoog in eiwit en vezels (zoals de Middellandse zee.) Dus, terwijl je zou het kunnen vergelijken dieet voor vele anderen, zeer weinigen hebben al deze kenmerken tegelijk en heel weinig aanbod, dus veel keuze in eten. (Er zijn meer dan 170 voedsel keuzes met veel snacks en comfort voedsel.) Bijvoorbeeld, krijgt u een lage hoeveelheid koolhydraten op Atkins, maar je moet om te eten het vlees en de eieren van de tijd en je bent zelden toegestaan snoep en granen (die je krijgt bij deze.) Je krijgt een lage hoeveelheid calorieën op weight watchers, maar je moet ze tellen en veel van het voedsel dat te veel koolhydraten of suiker om met succes uw lichaam in ketose (snelle vetverbranding modus.)

Als je wilde een dieet vergelijkbaar met deze, die je zou moeten hebben weinig calorieën, weinig koolhydraten, veel eiwit, veel vezels en gezonde verse voeding. Nu, je zou je jezelf te onderwijzen over hoe voor te bereiden deze voedingsmiddelen, maar je zou hebben om een plan voor, kopen, en vervolgens voor te bereiden, de boodschappen. Ik heb eigenlijk twijfel dat dit kost u minder dan de voorverpakte voeding en het zou een stuk meer werk. Laten we eens een kijkje op deze.

De Werkelijke Kosten Van de NutriSystem: OK, als je gaat voor de basis-vrouwen ‘ s plan (waar je eet vijf keer per dag), de prijs is rond de $300. Maar, er zijn altijd aanbiedingen en coupons uitgevoerd. Over het algemeen zult u ofwel 2 – 3 weken gratis of zo weinig als $100 uit (als je bereid bent om te proberen de auto schip). Dit brengt de kosten neer op ongeveer $8 per dag. Als je het uitrekenen van de kosten per maaltijd, dit is rond de $1.60 elk, die vrij goed is, in mijn mening.

Nu, de nieuwe Flex Plan (waar je het weekend uit) is zelfs goedkoper dan dat – $100 goedkoper om precies te zijn. Maar, je wordt steeds minder eten en je nog hebt om je in te dekken weekend maaltijden. Dus, hoewel er de perceptie dat deze werkt voordeliger uit, ik geloof dat als je de kosten van boodschappen, je bent echt in dezelfde ball park. Echter, veel mensen hebben graag de twee dagen af, dat heeft niets te maken met kosten. (En u kunt gebruik maken van dezelfde coupons met dit plan ook.)

Zo, Is Er Een Goed Alternatief?: Ik denk dat het antwoord op dit hangt echt af van uw criteria in wat het beschouwd als “goed”. Als je bereid bent om jezelf te onderwijzen en de power en de drive om uw eigen maaltijden bereiden en kopen goed op voorhand en in bulk kan u succesvol te zijn en een beetje geld te besparen. Maar, ik geloof echt dat wanneer u overwegen gas, boodschappen, en de kosten van uw tijd waard is, NutriSystem is eigenlijk heel kosten effectief en handig, maar dit gaat om individuele voor iedereen. Niet veel diëten laten je eet chocolade cake en taco ‘ s voor $1.60 of zo per maaltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *